Selecteer een pagina

Internetbureau uit Enkhuizen

 

Laat jouw bedrijf extra opvallen met passende offline en online media.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

WEBDESIGN

Met een uniek ontwerp voor je website, onderscheidt je jouw website en onderneming op het wereldwijde web. Als bezoekers een positieve ervaring aan het bezoek van jouw website overhouden, zullen deze bezoekers terugkeren of overgaan tot actie.

WEBSITE ONTWIKKELING

Een website is een onmisbaar onderdeel geworden van een bedrijf. Vandaag de dag zoeken mensen eerst op het internet naar jouw bedrijf of winkel voordat ze de stad in gaan. Met een website kunt je jouw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week presenteren op het internet.

U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Vallen de bezoekersstromen van jouw website tegen? Is jouw website slecht vindbaar op gerelateerde zoekwoorden? Een gemiste kans! Een website hebben voor jouw bedrijf is stap één, maar daarna is het ook van groot belang dat jouw website vindbaar is voor de doelgroep. Wij kunnen jouw helpen met het behalen van betere posities van jouw website.

HUISSTIJL ONTWERP

Voor een onderneming is het van cruciaal belang dat consumenten de onderneming herkennen en erkennen. Een goed pakkend logo en huisstijl is hierbij de basis van een professionele bedrijfsvoering. Mexa ontwerpt logo’s, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

WEBSHOP ONTWIKKELING

Biedt jouw bedrijf producten aan? Dan is een passende online webshop een interessant verlengstuk voor jouw bedrijf. Hiermee vergroot je niet alleen jouw doelgroep, maar creëer je ook extra transparantie voor jouw huidige klantenbestand. Het assortiment van jouw bedrijf is namelijk online vindbaar.

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Levert jouw website weinig op voor jouw bedrijf? Genereer je geen extra omzet of klandizie met jouw website? Dan is er (online) werk aan de winkel! Wij bieden jou graag de helpende hand om met onze expertise en tools meer resultaat te genereren uit jouw bestaande website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met internetbureau Mexa. Wij helpen je graag verder met onze creatieve online & offline oplossingen.