Oogstrelend webdesign

Mexa kan jou goed helpen met het ontwerpen van een professionele website. Door een goed beeld te schetsen van een bedrijf en haar diensten en producten, kunnen wij zorgen voor een glashelder en doordacht ontwerp.

Laat jouw bedrijf online opvallen!

We leven in een tijd dat jouw doelgroep eerst online onderzoek doet voordat ze overgaan tot actie of contact opnemen met jouw bedrijf. Hierdoor is het van groot belang dat jouw bedrijf online opvalt. Hoe? Met een professioneel en online uiterlijk dat eruit springt!

Professioneel uiterlijk

Het internet is een interessant kanaal om je 24/7 op te presenteren. Hierdoor is het van groot belang dat jouw website meer opvalt dan de website van de concurrent. Wij zorgen door een professioneel online uiterlijk dat jouw website opvalt!

Binnen jouw huisstijl

Een website is een verlengstuk van jouw bedrijfsvoering. Hierbij is de bestaande of te ontwerpen huisstijl het rode draad tijdens de bouw van jouw nieuwe website. Wij zorgen dat het ontwerp van jouw website volledig aansluit bij jouw huisstijl.

Gericht op interactie

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en wat niet werkt. Deze kennis gebruiken wij tijdens het vormgeven en bouwen van websites. Je wilt immers dat jouw nieuwe website resultaten oplevert, of niet?

Mobiel -& tabletvriendelijk

Alle websites die wij ontwikkelen zijn mobiel -en tabletvriendelijk. Hierdoor zijn de websites op alle schermen en apparaten goed zichtbaar. Hierdoor levert jouw (nieuwe) website meer conversie op dan niet schaalbare websites.

Voorbeelden van websites

In de afgelopen jaren hebben wij diverse websites en webshops ontwikkeld voor verschillende ondernemers. Hieronder staat een kleine greep uit onze afgeronde projecten.

Binnen -en Buitenbouw

Responsive WordPress website

DG Communicatie

Responsive WordPress website

MilieuCompleet

Responsive WordPress website

Vakblad Vroeg

Responsive WordPress website

OudersCentraal

Responsive WordPress website

Is jouw huidige website toe aan een nieuw likje verf?

Is jouw huidige website toe aan een likje verf? Of misschien heb je nog geen website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!